torsdag 29 april 2010


Det här är en sexig bild på mig från Berlin, vissa brukar känna självsexsug när dom ser den

7 kommentarer:

 1. åååh herre! när man ser den här rycker det i fingrarna. känner helt klart för att utforska min kropp och ta med den på en resa i erotikens tecken.

  SvaraRadera
 2. ler slak, vill hjälpa till, är nyfiken på äventyr,
  sitter i sidennattlinne vid mitt toalettbord, kammar ut håret efter den strama inbakade flätan, ett hårstrå trillar ner på mitt lår...

  SvaraRadera
 3. vandrar med min ena hand under täcket. dina ord väcker en lust inom mig. det styvnar till i mitt mellangärde. det är bara jag och bilden av din kyska sexualitet och plötsligt förvandlas mitt mörka ensamma rum till en het bungalow i ett främmande land någonstans...

  SvaraRadera
 4. Min ena hand håller i ett glas rosé den andra håller ett fast och bestämt grepp om flaskan... Du vet vilken flaska jag pratar om. Mina fötter leker erotiskt med bordsbenet. Det var en svettig dag idag på gården, jag är riktigt riktigt smutsig av att ha gnidit mig mot hästkärran. Jag behöver nog en varm het kalldusch.

  SvaraRadera
 5. Jag ser oss framför mig. Hur du avslutar de sista beska dropparna av din flaska. Vinet rinner ner över din haka och din hals och når slutmålet, din helknäppta blus. Kanske var det vinet du stulit ur kyrkans nattvardsförråd rädd för att bli upptäckt och bestraffad. Jag skulle vilja göra dig sällskap i din skamfyllda dusch. Skrubba dig ren, lika ren som ditt jungfrulika inre.

  SvaraRadera
 6. Jag ser oss framför mig. Hur du avslutar de sista beska dropparna av din flaska. Vinet rinner ner över din haka och din hals och når slutmålet, din helknäppta blus. Kanske var det vinet du stulit ur kyrkans nattvardsförråd rädd för att bli upptäckt och bestraffad. Jag skulle vilja göra dig sällskap i din skamfyllda dusch. Skrubba dig ren, lika ren som ditt jungfrulika inre.

  SvaraRadera
 7. Jag trodde du skämtade men NU gick du för långt.

  SvaraRadera