måndag 18 oktober 2010

det vet du

13 kommentarer:

 1. Folk får säga vad de vill, men jag har efter egna undersökningar kommit fram till att detta är tjejfilmen med stort T. Inga killar jag har diskuterat den med tycker om den eller förstår vad som är poängen med den (men vem vet, kanske gillar de den i smyg). "Nobody puts Baby in the coner"...Snyft.

  SvaraRadera
 2. asså den är ju lite störig dock. typ vem fan tror han att han är.

  SvaraRadera
 3. Ja, han är mycket självsäker, värsta machomannen som kan både slåss och dansa utan att håret rör på sig ett dugg. Roligast tycker jag är att Jennifer Grey som spelade "Baby" inte var någon tonåring utan 27 år när filmen spelades in och jag gillade att hon var lite fulsnygg. Dessvärre gillade hon inte det själv utan opererade om sin näsa sen så att ingen kände igen henne och efter det fick hon inte så många roller.

  SvaraRadera
 4. info!

  hon borde själv sagt det

  SvaraRadera
 5. Absolut! Tiderna förändras och det är bra. Men när man är en filmnörd lever man sig in i hur det var förut också. Året är 1963 i filmen och då var saker och ting lite annorlunda. Jag tycker att Baby är lite mer kaxig än sin syrra i alla fall, hon vågar välja helt fel kille och umgås med folk från en annan klass än sin egen.

  SvaraRadera
 6. Men vadå jaha, han är skitsur på baby typ halva filmen och sen slår han sönder fönstret på sin bil och då rinner det till i babys byxor och sen går dom till sjön och hoppar lite och plötsligt blir dom kära. Och då har hon bara glömt bort att han var helt dum i huvudet och jävligt störig. Asså visst coolt att han är fattig och hon rik och det är på 60-talet, men han är ju ändå störig gånger en miljon, jag skulle inte ha velat offra mig för klasskampen och knullat med den tönten

  SvaraRadera
 7. asså man kan alltid lita på kg
  <3<3<3<3<3<3

  SvaraRadera
 8. Har du satt dig in i varför han är sur på henne först? Han är anställd av det här semesterstället och om han flirtar med gästerna får han sparken och det är därför han är himla sur på henne i början när hon besöker hotellpersonalens ställe. Hur kul skulle filmen bli om alla bara gullade med varandra från ruta ett? Det kallas dramatik!

  SvaraRadera
 9. Alltså det kallas patriarkat

  SvaraRadera
 10. Bra med feminism, men det kan gå till överdrift också. Med de där feministglasögonen på är det inte många filmer ni kan se utan att reta ihjäl er. Akta er tex för Roy Anderssons En kärlekshistoria som bara är en av de bästa svenska filmerna genom tiderna. Killen i den filmen är ju också snorkig mot tjejen i början. En annan fråga: gillar ni killar överhuvudtaget?

  SvaraRadera
 11. Ingen gillar killar

  SvaraRadera
 12. ok ok, själv får jag då säga att jag inte skulle ha något emot just en sån.

  SvaraRadera
 13. Hahaha hur rolig konversation? Vem är "filmexperten"? Och hur hamnade hon på denna blogg? "Tjejfilmen med stort T" lol.

  SvaraRadera